Zoeken naar hoi leuke

Uw zoekactie voor hoi leuke leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

hendrik 51 jaar Vlaams-Brabant - Lubbeek
genieten van het ons, van het mooie weer
Jij bent een knappe , speciale, toffe , slanke ,sportieve vrouw die graag leeft. Je wil je grenzen verkennen, verleggen. Je bent single of in relatie, of net uit een relatie, je hebt wel nood aan genegenheid ? Jij bent een charmante, sportieve vrouw met keurige opvoeding en hoog libido. Je Leeftijd circa tussen de 28 en de 52. Ik ben net vijftiger, Single, hoger opgeleid, zakenman, Zeer relax,niet roker, flexibel tof in omgang,sportief,1.88 groot, 86kg, savoir vivre,humor,klasse, opvoeding, hygiene & respekt. ter info hij is 18x6. Ik heb ervaring,weet hoe fijne momenten te beleven en veel is bespreekbaar.Graag spreek ik met je af om in volle discretie kennis te maken en indien het klikt te genieten.Leuke MaxiKnuffel, etentje, genieten van zwembad op pricé domein, weekendje weg ..... gewoon genieten Regio is minder belangrijk daar ik wekelijks in Leuven en Knokke verblijf en zodoende langs Antwerpen , Gent, Brugge, Brussel, Tienen en Genk langskom. Graag foto, discretie gegar  

genieten van het ons, van het mooie weer
bart 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
welk vrouwtje wil worden verwend
Ik kom eens zien hier naar een vrouw die eens een leuke en spannende massage wil van erotisch tot relax jij beslist uiteraard wat je wil. Ik heb daar zeker geen bijbedoelingen mee en ik kan jou heel discreet ontvangen. De bedoeling is dat je eens alles vergeet en zalig geniet van de massage. Ik ben een verzorgde man slank en zeer discreet. Heb je nog vragen of wil je graag komen genieten aarzel dan niet om een mail te sturen.  
SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Hallo Dames, ik ben een knappe vrijgezel, oprecht, netjes en discreet en zoek een gelijkgestemde dame om mooi momenten de delen bij wederzijdse klik. Geen fake gedoe of commerciële bedoelingen maar oprechte dame op dezelfde golflengte. Je ben ook vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt en je bent in de mogelijkheid om op regelmatige basis af te spreken voor meer dan sex alleen, een babbel, een knuffel, een etentje? Regio Oost/West Vlaanderen. Even kennis maken?  
Tom 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke "friend with benefits" gezocht
Misschien meteen met de deur in huis vallen. Ik zoek hier een “friend with benefits” of minnares. Zo, dat heeft het voordeel van de duidelijkheid. Ik zit al jaren in een relatie die me grotendeels bevalt, maar die op seksueel gebied jammer genoeg doodgebloed is. Ondanks verwoede pogingen om er iets aan te doen is er geen beterschap. En ik hou iets teveel van seks om helemaal zonder door het leven te gaan. Vandaar mijn poging hier. Wat zoek ik? Een vrouw die zich herkent in mijn situatie of die gewoon zin heeft in leuke, vrijblijvende dates. Ik zoek niets speciaals, gewoon af en toe afspreken, leuke seks hebben, waarbij genieten en ontspannen centraal staan. Een persoonlijke klik zou ook leuk zijn, want een leuke babbel is ook zeker welkom. Ik zoek niet meteen een specifiek type, of iemand van een bepaalde leeftijd, gewoon een leuke dame die zin heeft om af en toe te daten. Zelf ben ik een leuke, vrij knappe man uit Gent, hoger opgeleid met een leuke babbel.  
Tim 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving.  
R69 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genieten
Hoi, Leuke spontane kerel is voor morgen (vrijdag 17-4 of zaterdagavond) op zoek naar een leuke spontane date met een vrouw of een koppel. Voor een paar heerlijke uren met elkaar te beleven. Lekker genieten van geile, stevige sex, waar lust, zoenen, lingerie, heels, bi, safe, massage,...ook in jullie trefwoordenlijst staat. Ikzelf ben een sportieve kerel van 50 jaar, 1m76 lang en 74kg. Kale kop (geschoren) met een stoppelbaardje en bi (alleen tijdens het spel, maar is zeker geen must). Normaal geschapen en intiem geschoren. Er kan veel ,maar moet niks. Alles in overleg. Ik kan mij verplaatsen en ontvangen in het centrum van Antwerpen. Ook kan je mij contacteren om een heerlijke sensuele yoni massage te geven, bij mij thuis. Als ik jullie interesse heb kunnen wekken hoor ik het graag. Groeten, Mook  

Genieten
Xxx 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stijlvolle leuke dame gezocht!
Bent u een stijlvolle,leuke dame,die een spannende tijd wil beleven met een man met een aantrekkelijk uiterlijk,een dosis humor en intellect,en het nodige respect? Dan mag je mij altijd een bericht achterlaten. Ik ben groot,breedgeschouderd en zwart haar en blauwgrijze ogen. Groot 191 cm. Ik ben een ruimdenkend persoon! Regio of leeftijd is niet van primair belang! X  
Balouke 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Hallokes allemaal
Goedendag dames (en heren😉) Ik ben een 47 j man uit de kempen, iets zwaarder gebouwd, maar enorm lief en zacht 😉😉, en wat zoek ik? Wel....een leuke dame die er niks met inzit om met mij te.mailen/chatten etc, liefst ook wel beetje lief, en die net als ik wat aandacht kan gebruiken. Ik vraag niet veel enkel discretie, wat ook geboden is en de rest zien we wel, uiterlijk, afkomst , leeftijd etc speelt allemaal geen rol, karakter is het belangrijkste dus als je dit ook wil, of vragen hebt, stuur me een mailtje 😉☺️ Groetjes x  
Mr. J 31 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
avontuurtje met MILF
Na jaren erover fantaseren had ik mn droom nu graag werkelijkheid doen worden en een avontuurtje (of meerdere) gehad met een leuke MILF. Leeftijd vanaf 40jaar, uiterlijk maakt niet zo veel uit, geilheid des te meer!! Wie ben ik? Een normaal gebouwde kerel van 31, iets alternatief met lang haar en baardje. Welke MILF heeft zin in 1 of meerdere avontuurtjes met een jongere kerel die houdt van geile oudere dames? ;) Tot gauw!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10